Preturi

pattern_1.png

La Magic Hands ai parte de servicii profesionale, la preturi extrem de prietenoase, cu rezultate garantate inca de la prima sedinta.

tehnica florala bach diana palita sq
terapia florala bach
Despre Magic Hands

Servicii Profesionale Certificate

Terapeuta Magic Hands nivel Master in Terapia Bowen, Diana Paliţă, are sute de clienti vindecati, peste 21 de cursuri certificate la nivel international, peste 11 ani experienta, folosind in total, pentru atingerea rezultatelor dorite peste 80 de proceduri. Astfel ca putem afirma ca suntem singurii pe piata cu asemenea experienta.

Terapia Bowen

Terapeuta nivel Master Diana Paliţă te va ajuta sa incepi procesul de
auto-vindecare prin Terapia Bowen, la un pret extrem de accesibil.

 • Prima sedinta 210 RON

  Evaluare pacient, stabilire plan tratament / terapie

 • Prima sedinta + Zyto 360 RON

  Evaluare pacient, stabilire plan tratament / terapie + scanare Zyto

 • Scanare Zyto 150 RON
 • Sedinta saptamanala 150 RON
 • Sedinta Pensionari 120 RON
 • Urgente Sam. / Dum. 180 RON

Elibereaza toate energiile negative, emotiile si credintele, lasand loc unor ganduri curate, pozitive. Diana se va asigura ca atingi rezultatul dorit..

 • Sedinta Access Bars® 300 RON

  durata este de 60 min

 • Sedinta Access Facelift 240RON

Foloseste-te de experienta terapeutului Magic Hands pentru a identifica remediul potrivit din cele 38 de terapii florale Bach.

 • Consultatia initiala 240 RON

  Evaluare pacient, stabilire plan tratament / terapie

 • Sedinta secundara 150 RON
 • Consiliere dezvoltare personala 300RON

Promo

Profita de reducerea de 15%, in orice zi !

Profita ACUM de minunata oferta lansata Terapeuta nivel Master Diana Paliță , pentru prima sedinta de Terapie Bowen plus scanare Zyto, lansata pentru o perioada limitata, in orice zi de Luni pana Vineri.

Fa-ti o programare

Diana Paliță, terapeut Bowen nivel Master, acreditata de Academia Bowen Australia are certificari / calificare pentru urmatoarele terapii: terapia Bowen, masaj, reflexoterapie, biodinamica cranio-sacrala, Reiki, remedii florale Bach, Access Bars si Access Facelift, vindecare energetica, metoda Silva, metoda „Calatoria”, aromaterapie cu uleiuri esentiale doTerra.

Intrebari Generale​

Indiferent de problema avuta, Diana Paliță te poate ajuta intr-un mod non-invaziv, fara durere si extrem de placut si relaxant.

Dureri lombare si cervicale cauzate de diverse afectiuni cum sunt discopatia, protruzia discala, hernia de disc, scolioze etc. Alte afectiuni: torticolis, chisturi ovariene, infertilitate, stress, depresie, umeri intepeniti, displazii de sold etc

Access Bars este benefica oricui, in special celor care au trecut prin perioade solicitante dpdv sufletesc sau emotional, celor cu insomnii, celor care sufera de depresii sau anxietate sau pur si simplu tuturor celor care vor sa aduca mai multa usurinta si claritate in toate aspectele vietii, de la job, bani, relatii etc

Terapia florala Bach nu presupune notiunea de “miros”, fiind vorba doar de tincturi din plante, care au la baza alcool. In cazul aromaterapiei vorbim despre uleiuri tot din plante, din alt process de fabricatie. Uleiurile se administra intern, topic sau difizate in aromadifuzor.

Da. Remediile Bach vin foarte bine in completarea celorlalte terapii, acolo unde exista diverse dezechilibre emotionale vin si potenteaza terapia de baza.