Despre mine

pattern_1.png

Buna, sunt Diana Paliță (Terapeut Specialist Tehnica Bowen – Nivel Master), o ardeleanca din Sibiu, acest burg ravasitor de frumos, care a inspirat poeti si a incantat turistii deopotriva. Aici mi-am petrecut o buna parte din viata, crescuta, impreuna cu sora mea Sanda, intr-o familie iubitoare de profesori, familie in care de mica am invatat valoarea sanatatii si a remediilor naturale, asa cum au fost transmise din generatie in generatie…

pattern_1.png
Despre mine

Master in Terapia Bowen

… Am urmat scoala si liceul german din Sibiu, mergand apoi, pentru ca era „la moda”, spre Facultatea de Comert in Bucuresti. Dupa terminarea facultatii am ramas in Bucuresti unde mi-am intemeiat o familie pentru care nu incetez sa fiu recunoscatoare, care ma motiveaza si imi confirma ca viata trebuie traita incercand sa oferi bucurie si speranta celor din jur.

Familia mea m-a sustinut in toata etapa de redescoperire si transformare a carierei mele. …

Istoria Mea

"From Zero to Hero."

… Sunt o fire dinamica, entuziasta, curioasa si, pentru mine, a cauta, a cultiva si a practica binele este o bucurie in sine.

Astfel am ajuns sa invat reflexoterapia, masajul si apoi sa descopar minunata tehnica Bowen (Bowtech) pe care o practic astazi. In permanenta invat cate ceva nou, urmand diverse cursuri de specialitate in domeniul terapiilor complementare (Access Bars, terapia florala Bach) si al dezvoltarii personale.  

Ma consider un om echilibrat, pasionat de meserie si dornic intotdeauna sa ajute cu tot ce-i sta in putinta. Entuziasmul cu care lucrez isi pune amprenta in rezultatele pe care le-am obtinut de-a lungul timpului.

Dorinta mea este sa ajut oamenii din jurul meu sa duca o viata sanatoasa, echilibrata si fara dureri.

Nu stiu daca  a fi terapeut este o meserie fara sa fie si o menire, dar nu vreau sa spun vorbe mari, mentionez doar atat: in fiecare zi invat ceva, in fiecare zi simt multumire ca am ales acest drum.

Filozofia mea

De ce sunt diferita?

Fiind fascinata de efectele terapiei inca dupa primul modul de curs, am urmat toate cele 12 module ale Academiei Bowen din Australia (baza, avansat si master), sub indrumarea profesorului Andrew Zoppos, cel care a adus tehnica Bowen in Romania. Printre cursurile specializate Bowen se numara:

Art of Bowen – instructor Alastair McLoughlin

Bowen-Mind and Body – Anne Schubert si Margaret Spicer

Importance of Symmetry – Graham Pennington

Dureri de Spate – John Wilks

Intotdeauna imi tratez pacientul cu mult suflet si pasiune, depunand tot efortul pentru rezultate perfecte, asa cum ne dorim cu totii.

Viziune

Imi tratez pacientul cu mult suflet si pasiune, pentru rezultate perfecte

Misiune

Un numar mic de sedinte pentru a declansa procesul de autovidencare.

Portofoliu

Statistica & Numerologie

0 +
Clienti Multumiti
0
Ani Experienta
0 +
Cursuri Definitivate
0 +
Proceduri Cunoscute
Cunoaste

Terapeuta Magic Hands - Diana Paliță

Avand o experienta de peste 10 ani si un nivel Master in Terapia Bowen, Diana trateaza cu succes nenumarate afectiuni, printre cele mai importante fiind:

  • afectiuni aparat respirator;
  • afectiuni aparat locomotor;
  • afectiuni digestive;
  • afectiuni uro-genitale;
  • dezechilibre hormonale si infertilitate;
  • boli neurologice;
  • tulburari ale sistemului endocrin;
 

… Pe scurt, orice dezechilibru din organism.

pattern_1.png

Diplome Diana Paliță

Programari rapide

+(4) 0785-088-301