Access Bars - elibereaza energiile negative

Access Bars este o metoda de eliberare a tuturor energiilor, emotiilor, credintelor, limitarilor solidificate (de care nu mai avem nevoie) in subconstient, dar si in corp, creeand spatiu pentru ganduri mai sanatoase si facilitand schimbari si constientizare in viata de zi cu zi.

pattern_1.png
Avantaje & Beneficii

Beneficii Access Bars - care sunt acestea?

Pe langa eliberarea energiilor, asa cum descris mai sus, imagineaza-ti ca toate gandurile noastre sunt stocate pe un hard-disk, iar terapia Bars vine sa faca defragmentarea (curatenia) acestui hard disk.

Fiecare din noi avem 32 de puncte de energie pe cap (numite bare, engl. Bars) care atunci cand sunt atinse usor si rulate in timpul sedintei de Bars elibereaza toate punctele de vedere si energiile legate de anumite aspecte ale vietii, creeand cu usurinta si bucurie noi posibilitati si oportunitati.

Terapia Access Bars este sanatate pura, astfel ca putem vorbi aici de control, creativitate, somn, bani, creativitate, corp, sexualitate, anxietate, stress etc.

Din experienta de pana acum, aproape toti clientii au declarat ca s-au schimbat anumite aspecte ale vietii lor, fie in partea relationala, fie financiara, jobul, socializarea etc.

Ar trebui sa vezi cum devin mai constienti de viata lor, mai prezenti si mai relaxati. Uneori doar dupa o singura sedinta.

Te sperie schimbarea? Prin sedinta de Bars ori ti se schimba viata in bine (niciodata corpul tau nu va face schimbari de care nu ai nevoie), ori ai parte de cea mai tare ora de relaxare din viata ta. Deci merita incercat. si cei din jurul tau (familia,prietenii) o sa sesizeze primii ca ceva e diferit la tine.

Cercetatorii au descoperit si demonstrat prin masuratori ca terapia produce imbunatatiri fantastice la nivelul creierului si a conexiunii minte-inima si a celei cu universul.

pattern_1.png
Avantaje & Beneficii

Cum se desfasoara o sedinta Access Bars​

Terapia  este extrem de simpla si placuta, fiind o metoda de echilibrare energetica non-invaziva, utilizata in intreaga lume pentru a-ti imbunatati si a-ti schimba viata in mod placut.

In cadrul sedintei stai intins pe un pat de masaj, simtind fluxul energetic, dar si multiple senzatii placute in tot corpul, ca rezultat al actiunii terapeutului Terapeutului Magic Hands, Diana Paliță, care iti ruleaza barele timp de 60 minute (o sedinta intreaga).

In acest timp majoritatea clientilor intra intr-o stare profunda de relaxare, declarand chiar ca nu s-au mai relaxat asa niciodata. Asa lucreaza corpul si curata toate limitarile care ne-au tinut pe loc pana acum.

Barele se pot rula insa si stand asezat pe un scaun sau fotoliu, efectele pot fi aceleasi, dar sigur relaxarea nu e aceeasi, asa ca eu prefer sa lucrez cu clientul intins si relaxat.

Terapeutul Magic Hands va ajuta sa va eliberati gandurile limitative, tiparele comportamentale si blocurile creativitatii. De asemenea, va poate ajuta sa reduceti durerea reziduala si sa renuntati la obiceiurile care nu mai functioneaza.

Prin curatarea undelor cerebrale pana la o stare theta healing totala, o singura sedinta va poate ajuta sa va simtiti mai relaxat si mai deschis la orice noi informatii si optiuni.

Se pot rula doar cateva bare intr-o sedinta mai scurta, in functie de intentia cu care vii la terapie. Vrei sa schimbi un anumit aspect al vietii (de ex banii) sau lasi corpul sa curete tot ce nu-ti mai e benefic. Tu alegi!

Iata mai jos un rezumat complet al beneficiilor obtinute:

 • Aduce claritate vietii

 • Elimina stressul si anxietatea

 • Scapi de insomnie

 • Comunicare mai buna cu cei din jur

 • Cresterea increderii si a stimei de sine

 • Atrage abundenta in viata ta

 • Traiesti mai constient si te bucuri de viata

 • Esti insarcinata si vrei sa nasti usor?

 • Ai o afacere si vrei sa o cresti?

 • Vrei sa te eliberezi de tristete si regretedupa pierderea cuiva drag?

 • Ai examene si vrei sa te poti concentra mai bine?

Cate sedinte ai nevoie?

Poate doar o singura sedinta Access Bars e suficienta si te va ajuta cu o varietate de probleme, inclusiv reducerea stresului, imbunatatirea somnului, reducerea anxietatii si a bunastarii generale.

Sedinta va poate ajuta, de asemenea, sa renuntați la gandurile limitante si la tiparele comportamentale, precum si la blocarea creativitatii si a dificultatilor de primire.

In plus, vei ramane uimit/a de ce poate face o singura sesiune de bars, astfel ca te poate ajuta la reducerea durerii reziduale si a obiceiurilor care nu mai functoneaza la parametrii doriti… sau poate vrei zilnic sa cureti si sa traiesti in claritate totala, asa cum si casa o cureti mai des, nu doar odata pe luna.

Dar poti oricand contacta Magic Hands pentru cea mai mica problema sau sa vezi intreaga noastra activitate in timp real pe pagina de Facebook.